Interventie, onderhoud of keuring?

De techniekers van ROMASS Business staan altijd voor u klaar.

 Professionele herstellingen

 Wettelijk geldige keuringen

 Preventieve onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken industriedeuren en docksystemen

Industriepoort herstellen schuifpoort onderhoud

Interventies en herstellingen

Er kunnen diverse storingen optreden bij industriepoorten. Zo kunnen de motoren stuk gaan of de kabels of veren kunnen breken. Dit is vaak het gevolg van intensief gebruik van de industriepoorten of verouderde installaties. De techniekers van ROMASS Business zijn erkende vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring die 95% van de storingen direct verhelpen.

Onderhoud schuifpoorten

Onderhoud en keuring

Met een onderhoudscontract van ROMASS Business wordt er jaarlijks preventief onderhoud uitgevoerd aan uw poorten die storingen en schade voorkomt. U voldoet aan de wetgeving omtrent het keuren van uw poorten, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Wanneer er toch een storing aan uw industriepoort is, staat er binnen 2 uur een storingstechniekers om de storing op te lossen. Bekijk onze service oplossingen en vindt de beste oplossing voor u.

Voordelen van de servicepakketten

Onderhoud rolpoorten

Bij het afsluiten van een servicepakket ontvangt u periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waardoor storingen aan uw industriepoorten voorkomen kunnen worden.

Onderhoud en service industriepoort

Door de preventieve onderhoudsbeurten kunnen storingen worden voorkomen, waardoor u hoge kosten vermijdt die hiermee gemoeid gaan.

Periodieke keuring rolpoorten

Als vaste klant van ROMASS Business kunt u altijd rekenen op snelle service in geval van storingen. U krijgt voorrang op klanten zonder servicepakket.

automatische poorten onderhoud en keuring

Met de duurzame onderdelen van ROMASS Business gaan uw industriepoorten langer mee en zullen deze minder schade oplopen.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun industriepoorten aan ROMASS Business toe

Herstellen toegangspoort
Bedrijfspoort onderhouden
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort