Keuring en onderhoud aan uw brandwerende poorten

ROMASS Business zorgt ervoor dat uw brandwerende poorten altijd in goede staat verkeren en aan de eisen voldoen door middel van serviceovereenkomsten

 Preventief onderhoud

 Wettelijk geldige keuringen

 Keuringssticker en rapportage

 Voor alle types en merken brandwerende poorten

Wettelijke keuring

Er zijn veel soorten brandwerende poorten zoals, brandwerende industriepoorten, rolpoorten en snelrolpoorten. Het is erg belangrijk dat deze poorten juist functioneren en een brandweerstandsklasse van minimaal 60 minuten hebben. Door de jaarlijkse keuring van onze experts, kunt u de staat van uw poorten met een gerust hart aan ROMASS Business toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw poorten veilig werken én dat we jaarlijks op het juiste moment een nieuwe keuring uitvoeren. We voorzien de poorten van de benodigde keuringssticker, verzorgen de wettelijke verplichte keuringsrapportage én noteren de benodigde gegevens in het keuringslogboek van de deur. De brandwerende poorten worden op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd door gecertificeerde techniekers. Dit doen we voor alle types en merken poorten. Na de keuring van de brandwerende poorten voldoen ze aan de Europese norm EN 1361-1.

Schuifpoort herstelling
Keuring onderhoud en herstelling industriepoorten

Preventief onderhoud

Het is erg belangrijk dat in het geval van brand uw brandwerende poorten goed werken. Hiervoor zijn een goede staat van onderdelen zoals de smeltzekering van essentieel belang. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt hier dan ook extra aandacht aan geschonken. Bij het afnemen van een van de servicepakketten onderhouden de professionals de brandwerende poorten zodat deze goed werken en storingen verminderd worden. Ze onderhouden alle onderdelen van de poort, maar controleren ook op de complete werking van de installaties én controleren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende vakmannen die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

Met een serviceovereenkomst ontvangt u niet alleen jaarlijks onderhoudsbeurten en keuringen, maar heeft u ook nog eens 24/7 toegang tot onze storingsdienst en zijn techniekers binnen 2 uur ter plaatse in geval van storingen.

Waarom zijn onderhoud en keuring belangrijk?

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat er brand uitbreekt en de brandwerende poorten niet goed werken. Dit zou een consequentie kunnen zijn van slecht of achterstallig onderhoud. Door de poorten goed en regelmatig te laten onderhouden kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw brandwerende poorten in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de poorten, maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallig onderhoud de oorzaak van ongelukken met brandwerende poorten. Door de poorten regelmatig na te laten kijken en te laten onderhouden door onze techniekers kunt u dit voorkomen.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wetten

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Arbeidsinspectie is het verplicht om poorten jaarlijks te laten onderhouden en keuren door gecertificeerde professionals.

Soorten brandwerende poorten

Herstelling industriepoort

Industriepoorten

onderhoud snelloopdeur

Snelrolpoorten

Keuren rolpoorten verplicht

Rolpoorten

onderhoud brandwerende deur

Schuifpoorten

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun brandwerende poorten aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort

Contact met een specialist?

Wilt u weten welk serviceovereenkomst het beste bij u past?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze experts helpen u graag verder.