Keuring en onderhoud aan uw rolpoorten

ROMASS Business zorgt ervoor dat uw rolpoorten altijd in goede staat verkeren en aan de eisen voldoen door middel van serviceovereenkomsten

 Preventief onderhoud

 Wettelijk geldige keuringen

 Keuringssticker en rapportage

 Voor alle types en merken rolpoorten

Wettelijke keuring

De veiligheid van uw rolpoorten is een zaak van iedereen. Toch wilt u er niet te veel tijd aan besteden. Door de jaarlijkse keuring van onze experts kunt u de staat van uw poorten met een gerust hart aan ROMASS Business toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw poorten veilig werken én dat we jaarlijks op het juiste moment een nieuwe keuring uitvoeren. We voorzien de poorten van de benodigde keuringssticker, verzorgen de wettelijke verplichte keuringsrapportage én noteren de benodigde gegevens in het keuringslogboek van de poort. De rolpoorten worden op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd door gecertificeerde techniekers. Dit doen we voor alle types en merken rolpoorten. Na de keuring van de rolpoorten voldoen deze aan de Europese norm EN 13241-1. Na de keuring functioneren de poorten weer optimaal.

Schuifpoort herstelling
Keuring onderhoud en herstelling industriepoorten

Preventief onderhoud

Haperen uw poorten wel eens of vertonen ze andere mankementen? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden. Dit is natuurlijk erg vervelend. Dit kunt u snel en makkelijk voorkomen door uw rolpoorten professioneel te laten onderhouden. Bij het afnemen van een van de servicepakketten onderhouden onze professionals de poorten. Ze onderhouden alle onderdelen van de poort, maar controleren ook op de complete werking van de installaties én controleren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende vakmannen die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

Met een serviceovereenkomst ontvangt u niet alleen jaarlijks onderhoudsbeurten en keuringen, maar heeft u ook nog eens 24/7 toegang tot onze storingsdienst en zijn techniekers binnen 2 uur ter plaatse in geval van storingen.

Waarom zijn onderhoud en keuring belangrijk?

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw bedrijf niet meer toegankelijk is. Dit zou een consequentie kunnen zijn wanneer één of meer van uw rolpoorten niet meer werken. Door de poorten goed en regelmatig te laten onderhouden kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw rolpoorten in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de poorten, maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallig onderhoud de oorzaak van ongelukken met rolpoorten. Door de poorten regelmatig na te laten kijken en te laten onderhouden door onze techniekers kunt u dit voorkomen.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wetten

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Arbeidsinspectie is het verplicht om rolpoorten jaarlijks te laten onderhouden en keuren door gecertificeerde professionals.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun rolpoorten aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort
Industriepoort herstelling

Contact met een specialist?

Wilt u weten welk serviceovereenkomst het beste bij u past en of keuren van rolpoorten verplicht is?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij beantwoorden alle vragen omtrent keuring en onderhoud.