Storing, onderhoud of keuring?

De techniekers van ROMASS Business staan altijd voor u klaar.

 Professionele herstellingen

 Wettelijk geldige keuringen

 Preventieve onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken schuifpoorten

Industriepoort herstellen schuifpoort onderhoud

Storingen en herstellingen

Er kunnen diverse storingen optreden bij schuifpoorten. Zo kunnen de motoren stuk gaan of de geleiderails breken. Dit is vaak het gevolg van intensief gebruik van de schuifpoorten of verouderde installaties. De techniekers van ROMASS Business zijn erkende vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring die 95% van de storingen direct verhelpen.

Onderhoud schuifpoorten

Onderhoud en keuring

Met een onderhoudscontract van ROMASS Business wordt er jaarlijks preventief onderhoud uitgevoerd aan uw poorten die storingen en schade voorkomt. U voldoet aan de wetgeving omtrent het keuren van uw poorten, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Wanneer er toch een storing aan uw schuifpoort is, staat er binnen 2 uur een storingstechnieker om de storing op te lossen. Bekijk onze service oplossingen en vindt de beste oplossing voor u.

Voordelen van ROMASS Business

Periodieke keuring rolpoorten

Door regelmatig uw schuifpoorten te laten onderhouden en keuren door ROMASS Business voorkomt u storingen en schade aan uw schuifpoorten. Daarnaast voldoet u ook aan de wettelijke eisen.

Onderhoud en service industriepoort

Door uw schuifpoorten te laten onderhouden voorkomt u hoge kosten. Met storingen gaan er vaak hoge kosten mee gemoeid, die u kunt voorkomen door uw poorten te laten onderhouden.

Onderhoud automatische poorten

Bij ROMASS Business kunt u altijd rekenen op een snelle service. Bent u in het bezit van een serviceovereenkomst? Dan is de technieker al binnen 2 uur bij u ter plaatse.

Service bedrijfspoorten en laadbruggen

In het Spare Parts Centre van ROMASS Business wordt er doorlopend nieuwe onderdelen geproduceerd. Hierdoor heeft u geen last van lange lever- en wachttijden.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun schuifpoorten aan ROMASS Business toe

Herstellen toegangspoort
Bedrijfspoort onderhouden
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort

Uw schuifpoorten laten herstellen, keuren en/of onderhouden? Neem geheel vrijblijvend contact met een specialist op voor meer informatie over een onderhoudscontract.

Onderhoudscontract overheadpoort