Nooit meer defecte industriepoorten

Met de industriepoorten service ROMASS Business

 De levensduur wordt verlengd

 Voorkomt storing en uitval van uw industriepoorten

 Erkende technici met meer dan 20 jaar ervaring

 Voor alle types en merken industriepoorten

Hoe betrouwbaar zijn uw industriepoorten?

Wanneer hebben uw industriepoorten voor het laatst een onderhoudsbeurt gehad? Haperen uw poorten wel eens of vertonen ze andere defecten? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden en uw firma niet meer toegankelijk zal zijn. Voor de bedrijfsvoering is dit natuurlijk ongewenst. Dit kunt u snel en makkelijk voorkomen met de industriepoorten service van ROMASS Business. We onderhouden en keuren poorten op ruim 50 cruciale onderdelen van de installaties, maar keuren ook op de complete werking van de installaties én keuren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende techniekers die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan. Om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te garanderen, is het wettelijk verplicht om jaarlijks je poorten te laten onderhouden en keuren door een erkende technieker.

Wie is ROMASS Business?

ROMASS Business is dé totaalleverancier op het gebied van het onderhouden, keuren en herstellen van alle types en merken industriepoorten en laadbruggen. Indien u klant wordt bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw toegangspoorten. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsbeurten geschieden binnen de termijnen die u wenst. Onze experts zorgen ervoor dat uw poorten en laadbruggen altijd werken en als ze niet werken staan zij snel klaar om een herstelling uit te voeren. De techniekers van de herstelservice staan 24/7 voor je klaar om problemen met uw poorten op te lossen. Wij benaderen u zelf om een van onze techniekers langs te sturen voor de jaarlijkse keuring. Hiermee zorgen wij er voor dat u het gehele beheer van uw industriepoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe kan vertrouwen en u hier geen omkijken meer naar heeft.

Welke service oplossingen kan ROMASS Business bieden?

De voordelen van de service industriepoorten

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw firma niet meer toegankelijk is. Dit zou de consequentie kunnen zijn wanneer één of meerdere van de industriepoorten niet meer werken. Door deze goed en regelmatig te laten keuren kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw industriepoorten in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de industriepoorten maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slechte of achterstallige keuring de oorzaak van ongelukken met industriepoorten. Door deze regelmatig te laten nakijken en keuren door onze professionele techniekers voorkomt u dit.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Codex is het verplicht om industriepoorten jaarlijks te laten keuren door gecertificeerde professionals.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun industriepoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort
Monteur bedrijfspoorten rolpoorten

Contact met een specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud en service van uw industriepoorten kunt optimaliseren?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.