ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Nooit meer een defecte overheadpoort

Door middel van de preventieve onderhoudscontract overheadpoort van ROMASS Business

 De levensduur wordt verlengd

 Voorkomt storing en uitval van uw overheadpoort

 Erkende technici met meer dan 20 jaar ervaring

 Voor alle types en merken overheadpoorten

Hoe betrouwbaar is uw overheadpoort?

Wanneer heeft uw overheadpoort voor het laatst een onderhoudsbeurt of keuring gehad? Haperen uw poorten wel eens of vertonen ze andere defecten? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden en uw firma niet meer toegankelijk zal zijn. Voor de bedrijfsvoering is dit natuurlijk ongewenst. Dit kunt u snel en makkelijk voorkomen door uw overheadpoorten professioneel te laten keuren. Met een overheadpoort onderhoudscontract keuren we ruim 50 cruciale onderdelen van de installaties, maar keuren ook op de complete werking van de installaties én keuren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende techniekers die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Wie is ROMASS Business?

ROMASS Business is dé totaalleverancier op het gebied van het onderhouden, keuren en herstellen van alle types en merken overheadpoorten en laadbruggen. Indien u klant wordt bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw toegangspoorten. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsbeurten geschieden binnen de termijnen die u wenst. Onze experts zorgen ervoor dat uw poorten en laadbruggen altijd werken en als ze niet werken staan zij snel klaar om een herstelling uit te voeren. Wij benaderen u zelf om een van onze techniekers langs te sturen voor de jaarlijkse keuring. Hiermee zorgen wij er voor dat u het gehele beheer van uw overheadpoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe kan vertrouwen en u hier geen omkijken meer naar heeft.

Welke onderhoudscontracten kan ROMASS Business bieden?

Waarom is een onderhoudscontract voor een overheadpoort belangrijk?

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw firma niet meer toegankelijk is. Dit zou de consequentie kunnen zijn wanneer één of meerdere van de overheadpoorten niet meer werken. Door deze goed en regelmatig te laten keuren kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw overheadpoort in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de overheadpoort maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slechte of achterstallige keuring de oorzaak van ongelukken met overheadpoorten. Door deze regelmatig te laten nakijken en keuren door onze professionele techniekers voorkomt u dit.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Codex is het verplicht om uw overheadpoort jaarlijks te laten keuren door gecertificeerde professionals.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun overheadpoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort
Onderhoud laaddock

Contact met een specialist?

Wilt u meer weten over een onderhoudscontract voor uw overheadpoort?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.