Nooit meer een defecte laaddocks

Door middel van preventief onderhoud van ROMASS Business

 De levensduur wordt verlengd

 Voorkomt storing en uitval van uw laaddocks

 Erkende technici met meer dan 20 jaar ervaring

 Voor al uw types en merken laaddocks

Onderhoud laaddocks

Wanneer hebben uw laaddocks voor het laatst een onderhoudsbeurt gehad? Haperen uw poorten wel eens of vertonen ze andere defecten? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden en uw firma niet meer toegankelijk zal zijn. Voor de bedrijfsvoering is dit natuurlijk ongewenst. Dit kunt u snel en makkelijk voorkomen door uw laaddocks professioneel te laten onderhouden. We onderhouden ruim 50 cruciale onderdelen van de installaties, maar onderhouden ook op de complete werking van de installaties én onderhouden alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende techniekers die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan. Daarnaast is het wettelijk verplicht om industriële poorten en laaddocks jaarlijks te laten keuren en onderhouden door een erkende technieker. Dit om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te waarborgen.

Wie is ROMASS Business?

ROMASS Business is dé totaalleverancier op het gebied van het onderhouden, keuren en herstellen van alle types en merken industriepoorten en laadbruggen. Indien u klant wordt bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw toegangspoorten. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsbeurten geschieden binnen de termijnen die u wenst. Onze experts zorgen ervoor dat uw poorten en laadbruggen altijd werken en als ze niet werken staan zij snel klaar om een herstelling uit te voeren. Onze techniekers van de herstelservice staan 24/7 voor u klaar om een storing aan uw laadrock op te lossen. Wij benaderen u zelf om een van onze techniekers langs te sturen voor de jaarlijkse keuring. Hiermee zorgen wij er voor dat u het gehele beheer van uw industriepoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe kan vertrouwen en u hier geen omkijken meer naar heeft.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

De voordelen van jaarlijks laaddock onderhoud

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw firma niet meer toegankelijk is. Dit zou de consequentie kunnen zijn wanneer één of meerdere van de laaddocks niet meer werkt. Door deze goed en regelmatig te laten onderhouden kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw laaddocks in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van uw laaddocks maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallige onderhoud de oorzaak van ongelukken met de laaddocks. Door deze regelmatig te laten nakijken en onderhouden door onze professionele techniekers voorkomt u dit.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Codex is het verplicht om uw laaddocks jaarlijks te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun industriepoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort
Onderhoud laaddock

Contact met een specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud van uw laaddocks kunt optimaliseren?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.