Nooit meer de defecte snelrolpoorten

door de volledige service van ROMASS Business

Snelrolpoorten die altijd werken

Het is erg belangrijk voor uw firma dat de snelrolpoorten altijd werken en veilig zijn in het gebruik. ROMASS Business biedt een volledige snelrolpoorten service die bestaat uit onderhoud, keuring, herstelling en monitoring. Als klant van ROMASS Business bent u verzekerd van snelrolpoorten die optimaal presteren en voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Met de modulair opbouwbare servicepakketten kunt u uw overeenkomst geheel naar eigen wens inrichten. Zo weet u zeker dat u enkel betaalt voor wat u nodig heeft.

Voordelen van de servicepakketten

Onderhoud rolpoorten

Bij het afsluiten van een servicepakket ontvangt u periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waardoor storingen aan uw snelrolpoorten voorkomen kunnen worden.

Onderhoud en service industriepoort

Door de preventieve onderhoudsbeurten kunnen storingen worden voorkomen, waardoor u hoge kosten vermijdt die hiermee gemoeid gaan.

Periodieke keuring rolpoorten

Als vaste klant van ROMASS Business kunt u altijd rekenen op snelle service in geval van storingen. U krijgt voorrang op klanten zonder servicepakket.

automatische poorten onderhoud en keuring

Met de duurzame onderdelen van ROMASS Business gaan uw snelrolpoorten langer mee en zullen deze minder schade oplopen.

Industriepoorten onderhoud schuifpoorten

Contact met een specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud van uw snelrolpoorten kunt optimaliseren?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Waar moeten snelrolpoorten aan voldoen?

Normering EN 13421-1
Alle types snelrolpoorten dienen te voldoen aan de Europese norm EN 13421-1. In deze norm staan de onderdelen omschreven die minimaal een keer per jaar onderhouden en gekeurd dienen te worden.

Codex artikel 10-11
Bij een controle van de Externe Dienst voor Preventie en Beveiliging zal er gecontroleerd worden op de functionaliteiten, veiligheid en een geldige keuring van de snelrolpoorten.

CE-markering
Alle snelrolpoorten dienen te voloen aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en moeten voorzien zijn van een keuringssticker.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven hebben perfect werkende snelrolpoorten

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Periodieke keuring koelceldeuren
onderhoud overheaddeuren

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

Wij laten onze snelloopdeuren altijd bij ROMASS Business keuren omdat zij dit altijd heel grondig doen en de deuren daarna altijd weer goed werken.