Nooit meer defecte laadbruggen

door de volledige service en onderhoud van ROMASS Business

Laadbruggen die altijd werken

Het is erg belangrijk voor uw firma dat de laadbruggen altijd werken en veilig zijn in het gebruik. Dit om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen. ROMASS Business biedt een volledige laadbruggen service die bestaat uit onderhoud, keuring, herstelling en monitoring. Als klant van ROMASS Business bent u verzekerd van laadbruggen die optimaal presteren en voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Met de modulair opbouwbare servicepakketten kunt u uw overeenkomst geheel naar eigen wens inrichten. Zo weet u zeker dat u enkel betaalt voor wat u nodig heeft. Met de servicepakketten van ROMASS Business voldoet u aan de wettelijke eisen waaraan een laadbrug moet voldoen.

Voordelen van de servicepakketten

Onderhoud rolpoorten

Bij het afsluiten van een servicepakket ontvangt u periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waardoor storingen aan uw laadbruggen voorkomen kunnen worden.

Onderhoud en service industriepoort

Door de preventieve onderhoudsbeurten kunnen storingen worden voorkomen, waardoor u hoge kosten vermijdt die hiermee gemoeid gaan.

Periodieke keuring rolpoorten

Als vaste klant van ROMASS Business kunt u altijd rekenen op snelle service in geval van storingen. U krijgt voorrang op klanten zonder servicepakket.

automatische poorten onderhoud en keuring

Met de duurzame onderdelen van ROMASS Business gaan uw laadbruggen langer mee en zullen deze minder schade oplopen.

Contact met een laadbruggen specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud van uw laadbruggen kunt optimaliseren?
Ik sta staat 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Waar moeten docksystemen en dockpoorten aan voldoen?

Normering EN 1398
Alle types laad- en lossystemen dienen te voldoen aan de Europese norm EN 1398. In deze norm staan de onderdelen omschreven die minimaal een keer per jaar onderhouden en gekeurd dienen te worden. Dit om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te waarborgen.

Codex artikel 10-11
Bij een controle van de Externe Dienst voor Preventie en Beveiliging zal er gecontroleerd worden op de functionaliteiten, veiligheid en een geldige keuring van de laadbruggen.

CE-markering
Alle laadbruggen dienen te voloen aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en moeten voorzien zijn van een keuringssticker.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun laadbruggen en dockpoorten aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Periodieke keuring koelceldeuren
Industriepoort herstelling

Kimberly, AMC Packaging

Wij laten onze docksystemen en levellers altijd bij ROMASS Business keuren en onderhouden omdat zij dit altijd heel grondig doen en de deuren daarna altijd weer goed werken.