Nooit meer defecte industriepoorten

door de volledige service van ROMASS Business

Industriepoorten die altijd werken

Het is erg belangrijk voor uw firma dat de industriepoorten altijd werken en veilig zijn in het gebruik. ROMASS Business biedt een volledige industriepoorten service die bestaat uit onderhoud, keuring, herstelling en monitoring. Als klant van ROMASS Business bent u verzekerd van industriepoort die optimaal presteert en voldoet aan de wettelijke richtlijnen. Met de modulair opbouwbare servicepakketten kunt u uw overeenkomst geheel naar eigen wens inrichten. Zo weet u zeker dat u enkel betaalt voor wat u nodig heeft. Door periodieke keuring van industriepoorten voorkomt u stilstand.

Voordelen van de periodieke industriepoorten keuring

Onderhoud rolpoorten

Bij het afsluiten van een servicepakket ontvangt u periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waardoor storingen aan uw industriepoort voorkomen kunnen worden.

Onderhoud en service industriepoort

Door de preventieve onderhoudsbeurten kunnen storingen worden voorkomen, waardoor u hoge kosten vermijdt die hiermee gemoeid gaan.

Periodieke keuring rolpoorten

Als vaste klant van ROMASS Business kunt u altijd rekenen op snelle service in geval van storingen. U krijgt voorrang op klanten zonder servicepakket.

automatische poorten onderhoud en keuring

Met de duurzame onderdelen van ROMASS Business gaan uw industriepoorten langer mee en zullen deze minder schade oplopen.

Industriepoort herstelling

Contact met een specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud van uw industriepoorten kunt optimaliseren? Of wilt u weten of overheadpoorten gekeurd moeten worden?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Waar moet een industriedeur aan voldoen?

Normering EN 13241-1
Alle types industriepoorten dienen te voldoen aan de Europese norm EN 13241-1. In deze norm staan de onderdelen omschreven die minimaal een keer per jaar onderhouden en gekeurd dienen te worden.

Codex artikel 10-11
Bij een controle van de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming zal er gecontroleerd worden op de veiligheid van de industriepoort.

CE-markering
Alle industriepoorten dienen te voloen aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en moeten voorzien zijn van een keuringssticker.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun industriepoorten aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Periodieke keuring koelceldeuren
onderhoud overheaddeuren

Arnold de Rijk

Wij laten onze industriepoorten altijd bij ROMASS Business keuren omdat zij dit altijd heel grondig doen en de poorten daarna altijd weer goed werken.