Nooit meer een defecte bedrijfspoort

Door middel van de preventieve bedrijfspoort onderhoud van ROMASS Business

 De levensduur wordt verlengd

 Voorkomt storing en uitval van uw bedrijfspoort

 Erkende technici met meer dan 20 jaar ervaring

 Voor alle types en merken bedrijfspoorten

Hoe betrouwbaar is uw bedrijfspoort?

Wanneer heeft uw bedrijfspoort voor het laatst een onderhoudsbeurt gehad? Haperen uw poorten wel eens of vertonen ze andere defecten? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden en uw firma niet meer toegankelijk zal zijn. Voor de bedrijfsvoering is dit natuurlijk ongewenst. Dit kunt u snel en makkelijk voorkomen door uw bedrijfspoort professioneel te laten onderhouden door de vakkundige techniekers van ROMASS Business. We onderhouden ruim 50 cruciale onderdelen van de installaties, maar onderhouden ook op de complete werking van de installaties én onderhouden alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende techniekers die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan. Door uw bedrijfspoorten jaarlijks te laten onderhouden door ROMASS Business, voldoet u aan de wettelijke eisen waaraan een poort moet voldoen.

Wie is ROMASS Business?

ROMASS Business is dé totaalleverancier op het gebied van het onderhouden, keuren en herstellen van alle types en merken bedrijfspoorten en laadbruggen. Indien u klant wordt bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw toegangspoorten. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsbeurten geschieden binnen de termijnen die u wenst. Onze experts zorgen ervoor dat uw poorten en laadbruggen altijd werken en als ze niet werken staan zij snel klaar om een herstelling uit te voeren. We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen, waardoor de meeste herstellingen direct worden opgelost. Wij benaderen u zelf om een van onze techniekers langs te sturen voor de jaarlijkse keuring. Hiermee zorgen wij er voor dat u het gehele beheer van uw bedrijfspoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe kan vertrouwen en u hier geen omkijken meer naar heeft.

Prijzen bedrijfspoort onderhoud

Waarom is bedrijfspoort onderhoud belangrijk?

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw firma niet meer toegankelijk is. Dit zou de consequentie kunnen zijn wanneer één of meerdere van de bedrijfspoorten niet meer werken. Door deze goed en regelmatig te laten onderhouden kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw bedrijfspoort in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de bedrijfspoort maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallig onderhoud de oorzaak van ongelukken met bedrijfspoorten. Door deze regelmatig te laten nakijken en onderhouden door onze professionele techniekers voorkomt u dit.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Codex is het verplicht om uw bedrijfspoort jaarlijks te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun bedrijfspoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort
Onderhoud laaddock

Contact met een specialist?

Wilt u weten wat de prijzen zijn voor onderhoud aan uw bedrijfspoort?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.