Professionele technieker nodig?

Onze professionele techniekers herstellen toegangspoorten binnen 2 uur. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken toegangspoorten

het duurt maar één minuut

Toegangspoort herstellen

Toegangspoort herstellen door een vakkundige technieker in België? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. Onze techniekers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om problemen met je poorten op te lossen. Bijvoorbeeld wanneer de poort niet meer open of dicht gaat. ROMASS Business beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel België. Dankzij ons netwerk zijn we altijd snel op locatie om een herstelling uit te voeren. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid om toegangspoorten te herstellen van alle merken en types. Daarnaast beschikken onze techniekers over een ruime voorraad van reserve onderdelen, waardoor de meeste herstellingen direct ter plekke worden opgelost.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers tijdens een toegangspoort herstellen

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker?

Automatische poorten onderhoud

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker?

Automatische poorten onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Probleem direct opgelost. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de toegangspoort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De poort loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn toegangspoort. Werk is zeer goed afgeleverd en de toegangspoort werkt weer perfect. Geweldige service.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen toegangspoorten in heel België

Herstelling toegangspoorten van alle merken

Ongeacht van welk merk je toegangspoorten zijn, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Met de snelle service van ROMASS Business komen je bedrijfsprocessen niet in gevaar.

We herstellen toegangspoorten binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een toegangspoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de herstelservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken toegangspoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen toegangspoorten en technieken.