ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Nooit meer een defecte automatische poorten

Door middel van automatische poorten onderhoud van ROMASS Business

 De levensduur wordt verlengd

 Voorkomt storing en uitval van uw automatische poort

 Erkende technici met meer dan 20 jaar ervaring

 Voor alle types en merken automatische poorten

Onderhoud aan automatische poorten

Wanneer hebben je automatische poorten voor het laatst een onderhoudsbeurt gehad? Haperen uw poorten wel eens of vertonen ze andere defecten? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden en uw firma niet meer toegankelijk zal zijn. Voor de bedrijfsvoering is dit natuurlijk ongewenst. Dit kunt u snel en makkelijk voorkomen door automatische poorten onderhoud door vakkundige techniekers. We onderhouden ruim 50 cruciale onderdelen van de installaties, maar onderhouden ook op de complete werking van de installaties én onderhouden alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende techniekers die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan. Daarnaast is het wettelijk verplicht om bedrijfspoorten jaarlijks te laten keuren volgens de wettelijke normen. Wanneer je een onderhoudspakket afsluit bij ROMASS Business voldoe je aan de wettelijke eisen.

Wie is ROMASS Business?

ROMASS Business is dé totaalleverancier op het gebied van het onderhouden, keuren en herstellen van alle types en merken automatische poorten en laadbruggen. Indien u klant wordt bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw toegangspoorten. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsbeurten geschieden binnen de termijnen die u wenst. Onze experts zorgen ervoor dat uw poorten en laadbruggen altijd werken en als ze niet werken staan zij snel klaar om een herstelling uit te voeren. Wij benaderen u zelf om een van onze techniekers langs te sturen voor de jaarlijkse keuring. Hiermee zorgen wij er voor dat u het gehele beheer van uw automatische poorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe kan vertrouwen en u hier geen omkijken meer naar heeft. Indien u een storing heeft aan uw automatische poort, kan je gebruik maken van onze sturingsservice. Een vakkundige technieker staat binnen 2 uur ter plaatse om de storing op te lossen.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden voor jaarlijks onderhoud?

De voordelen van jaarlijks automatische poorten onderhoud

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw firma niet meer toegankelijk is. Dit zou de consequentie kunnen zijn wanneer één of meerdere van de industriepoorten niet meer werken. Door deze goed en regelmatig te laten onderhouden kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw industriepoort in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de industriepoort maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallig onderhoud de oorzaak van ongelukken met industriepoorten. Door deze regelmatig te laten nakijken en onderhouden door onze professionele techniekers voorkomt u dit.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Codex is het verplicht om uw industriepoort jaarlijks te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun automatische poorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort
Onderhoud laaddock

Contact met een specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud van uw automatische poorten kunt optimaliseren?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.