Technieker nodig in Brussel?

Onze professionele techniekers lossen een toegangspoort hertelling binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken toegangspoorten

het duurt maar één minuut

Herstelling toegangspoort in Brussel

Ben je op zoek naar een technieker voor een toegangspoort herstelling in Brussel? Voor een herstelling van een toegangspoort in Brussel kun je bij ROMASS Business 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer de toegangspoort niet meer open gaat door een kapotte motor. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid om een toegangspoort herstelling uit te kunnen voeren aan alle types en merken. Ze beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken, waardoor de meeste problemen direct op locatie worden opgelost.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een toegangspoort in Brussel?

Keuring overheadpoorten

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een toegangspoort in Brussel?

Keuring overheadpoorten

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de toegangspoort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De poort loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn toegangspoort. Werk is zeer goed afgeleverd en de toegangspoort werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je toegangspoort in Brussel

Herstelling van alle merken

Ongeacht van welk merk je toegangspoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Je bedrijfsprocessen lopen geen gevaar met de snelle service van ROMASS Business.

We herstellen binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een toegangspoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de herstelservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken toegangspoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen toegangspoorten en technieken.