Technieker nodig in Antwerpen?

Onze professionele techniekers lossen je storing aan een toegangspoort binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken toegangspoorten

het duurt maar één minuut

Toegangspoort herstellen Antwerpen

Ben je op zoek naar een technieker voor een toegangspoort herstelling in Antwerpen? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. Onze techniekers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Bijvoorbeeld wanneer de toegangspoort niet meer open gaat. Problemen met een poort kunnen worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie in heel België. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid om een toegangspoort te herstellen van elk type of merk. De meeste problemen met een poort worden dankzij ons uitgebreid assortiment van reserve onderdelen binnen 2 uur op locatie opgelost.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers tijdens een toegangspoort herstelling

Ons werkgebied

Toegangspoorten herstelling in Antwerpen door een vakkundige technieker?

Automatische poorten onderhoud

Ons werkgebied

Toegangspoorten herstelling in Antwerpen door een vakkundige technieker?

Automatische poorten onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Probleem snel opgelost. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de garagepoort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De poort loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn garagepoort. Werk is zeer goed afgeleverd en de garagepoort werkt weer perfect. Geweldige poorten service,”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je toegangspoort in Antwerpen

Toegangspoort herstelling van alle merken

Ongeacht van welk merk je toegangspoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Dankzij onze snelle service lopen je bedrijfsprocessen geen gevaar.

We herstellen toegangspoorten binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een toegangspoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de herstelservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken toegangspoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen toegangspoorten en technieken.