Nooit meer defecte docksystemen

Door middel van de preventieve controle en onderhoud van ROMASS Business

 De levensduur wordt verlengd

 Voorkomt storing en uitval van uw docksystemen

 Erkende technici met meer dan 20 jaar ervaring

 Voor alle types en merken docksystemen

Hoe betrouwbaar zijn uw docksystemen?

Wanneer hebben uw docksystemen voor het laatst een onderhoudsbeurt of controle gehad? Haperen uw poorten wel eens of vertonen ze andere defecten? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden en uw firma niet meer toegankelijk zal zijn. Voor de bedrijfsvoering is dit natuurlijk ongewenst. Dit kunt u snel en makkelijk met de jaarlijkse controle aan uw docksysteem door de vakkundige techniekers van ROMASS Business. We controleren ruim 50 cruciale onderdelen van de installaties, maar controleren ook op de complete werking van de installaties én controleren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende techniekers die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan. Met onze jaarlijkse controle aan uw docksysteem voldoet u aan de wettelijke eisen waaraan een laadsysteem moet voldoen.

Wie is ROMASS Business?

ROMASS Business is dé totaalleverancier op het gebied van het onderhouden, keuren en herstellen van alle types en merken industriepoorten en laadbruggen. Indien u klant wordt bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw toegangspoorten. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsbeurten geschieden binnen de termijnen die u wenst. Onze experts zorgen ervoor dat uw poorten en laadbruggen altijd werken en als ze niet werken staan zij snel klaar om een herstelling uit te voeren. Ze beschikken over de juiste kennis en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij benaderen u zelf om een van onze techniekers langs te sturen voor de jaarlijkse keuring. Hiermee zorgen wij er voor dat u het gehele beheer van uw industriepoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe kan vertrouwen en u hier geen omkijken meer naar heeft.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

De voordelen van jaarlijkse controle

Onderhoud automatische poorten

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw firma niet meer toegankelijk is. Dit zou de consequentie kunnen zijn wanneer één of meerdere van de docksystemen niet meer werken. Door deze goed en regelmatig te laten controleren kunt u dit voorkomen.

Onderhoud en service industriepoort

Het is kostenbesparend

Door uw docklevellers in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de docksystemen maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

automatische poorten onderhoud en keuring

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slechte of achterstallige controle de oorzaak van ongelukken met docksystemen. Door deze regelmatig te laten nakijken en controleren door onze professionele techniekers voorkomt u dit.

Schuifpoort herstelling

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen

Volgens de gestelde Belgische en Europese wetten voor bedrijven en de Codex is het verplicht om docksystemen jaarlijks te laten controleren door gecertificeerde professionals.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende firma’s vertrouwen het gehele beheer van hun industriepoorten en laadbruggen aan ROMASS Business toe

Onderhoud rolpoort
Herstelling industriepoort onderhoud
Service industriepoort
Onderhoud rolpoort
Onderhoud laaddock

Contact met een specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud en controle van uw docksystemen kunt optimaliseren?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.