Technieker nodig?

Onze professionele techniekers staan binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse om een herstelling aan je schuifpoort uit te voeren. Indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken schuifpoort

het duurt maar één minuut

Schuifpoort herstelling

Ben je op zoek naar een technieker voor een schuifpoort herstelling? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres.Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor een herstelling aan je schuifpoort. Problemen met een schuifpoort worden vaak veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Bijvoorbeeld wanneer de schuifpoort niet meer open gaat of een paneel eruit is gereden. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid om een herstelling uit te kunnen voeren aan elk type en merk schuifpoort in heel België. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen worden onze techniekers jaarlijks bijgeschoold.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een herstelling schuifpoort?

Automatische poorten onderhoud

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een herstelling schuifpoort?

Automatische poorten onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de schuifpoort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De poort loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn schuifpoort. Werk is zeer goed afgeleverd en de schuifpoort werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker voor een schuifpoort herstelling?

Onze techniekers herstellen je schuifpoort in heel België.

Schuifpoort herstelling van alle merken

Ongeacht van welk merk je schuifpoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

We herstellen schuifpoorten binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een schuifpoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de herstelservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken schuifpoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen industriepoorten en technieken.