Technieker nodig in Edegem?

Onze professionele techniekers lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. Indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken schuifpoorten

het duurt maar één minuut

Schuifpoort herstelling Edegem

Ben je op zoek naar een technieker voor een defecte schuifpoort in Edegem? Voor een herstelling in Edegem kun je bij ROMASS Business 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Problemen met een schuifpoort kunnen ontstaan door slijtage aan de onderdelen. Bijvoorbeeld wanneer de schuifpoort niet meer open gaat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie om een probleem op te lossen. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid om een herstelling uit te kunnen voeren aan elk type en merk schuifpoort. We beschikken over een ruime voorraad reserve onderdelen van alle merken. Hierdoor kunnen de meeste herstellingen direct ter plaatse worden opgelost.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers tijdens het herstellen van een poort

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een schuifpoort in Edegem of in omgeving?

Automatische poorten onderhoud

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een schuifpoort in Edegem of in omgeving?

Automatische poorten onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Probleem snel opgelost. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de schuifpoort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de technieker voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De poort loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn schuifpoort. Werk is zeer goed afgeleverd en de schuifpoort werkt weer perfect. Geweldige poorten service.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je schuifpoort in Edegem

Herstelling van alle merken

Ongeacht van welk merk je schuifpoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Je kan weer snel gebruik maken van je schuifpoort.

We herstellen binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een schuifpoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de herstelservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken schuifpoortenpoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen schuifpoorten en technieken.