Technieker nodig in Geel?

Onze professionele techniekers lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken rolpoorten

het duurt maar één minuut

Herstelling rolpoort Geel

Ben je opzoek naar een technieker voor het herstellen van een rolpoort in Geel of omgeving? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. Bij ons kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor herstellingen aan alle merken en types rolpoorten. Bijvoorbeeld wanneer de rolpoort niet meer open gaat of de motor kapot is. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie in heel België. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om een herstelling uit te kunnen voeren aan elk type en merk rolpoort. Daarnaast beschikken ze over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen. Hierdoor worden de meeste problemen met een rolpoort binnen 2 uur opgelost.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers tijdens een herstelling

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolpoort herstelling in Geel?

Dockpoorten en levellers onderhoud

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolpoort herstelling in Geel?

Dockpoorten en levellers onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle herstelling op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de technieker was al binnen een uur bij ons. Probleem snel opgelost. Deskundige en vriendelijke technieker ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De technieker kwam bij ons langs vanwege een storing aan de rolpoort. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de rolpoort voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De poort loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn rolpoort. Werk is zeer goed afgeleverd en de rolpoort werkt weer perfect. Geweldige service.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je rolpoort in Geel

Herstelling rolpoort van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolpoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Ze beschikken over een voorraad reserve onderdelen van verschillende merken, waardoor een rolpoort direct hersteld kan worden.

We herstellen binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een rolpoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de herstelservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken rolpoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolpoorten en technieken.