Technieker nodig in Antwerpen?

Onze professionele techniekers lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze techniekers in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken rolpoorten

het duurt maar één minuut

Rolpoort reparatie Antwerpen

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolpoort in Antwerpen? Voor een reparatie in Antwerpen kun je bij ROMASS Business 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer de rolpoort niet meer open gaat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we snel op locatie. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk rolpoort.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze techniekers

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolpoort in Antwerpen?

Automatische poorten onderhoud

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een technieker voor een rolpoort in Antwerpen?

Automatische poorten onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de garagedeur. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn garagedeur. Werk is zeer goed afgeleverd en de garagedeur werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers herstellen je rolpoort in Antwerpen

Reparatie van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolpoort is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze techniekers lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

We repareren binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een technieker voor het herstellen van een rolpoort? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken rolpoorten. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolpoorten en technieken.